Junior projectleider/manager

Junior projectleider
24 tot 40 uur
Lopende vacature

Als projectmanager/projectleider bij Synnovem word je samen met ons team een aanjager van de nieuwe economie. Je werkt zelfstandig aan mooie uitdagingen en je bent (mede) verantwoordelijk voor verschillende projecten. Dit doe je samen met je team. Naast overleggen met je eigen collega’s overleg je ook regelmatig met gemeenten, overheidsinstellingen, bedrijven of projectontwikkelaars. 

Zo sta je altijd in een dynamisch samenspel tussen verschillende stakeholders. Je zal gekoppeld  worden aan een senior projectleider/manager om zo ervaring op te doen om daarna vervolgens je eigen projecten te runnen. De projecten zijn gericht op onze werkwijze, namelijk aanjagen van een nieuwe economie. Wij zijn bij Synnovem doeners en houden van aanpakken. 

Werken bij Synnovem:
Synnovem is een jonge organisatie met de ambitie aanjagers van de nieuwe economie te stimuleren, zowel voor overheidsinstanties als MKB. Omdat we een jonge organisatie zijn met een platte organisatiestructuur krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en adviesopdrachten uit te voeren. Daarnaast streven wij naar een gezonde werkcultuur waar de balans tussen werk en privéleven heel belangrijk is.  

Waarom hebben we jou nodig?
Het vormgeven van een nieuwe en duurzame economie wordt steeds belangrijker voor overheden en bedrijven. Synnovem heeft een goede reputatie bij opdrachtgevers en zodoende worden wij veel gevraagd voor projecten. Om deze reden zoeken wij nieuw talent die wij intern kunnen opleiden tot zelfstandige adviseurs en projectleiders. 

Dit ben jij:
Je bent ambitieus en wil graag bijdragen aan de nieuwe economie met een frisse blik. Daarbij krijg je de zelfstandigheid om je projecten zelf vorm te geven en zal je ondersteuning krijgen van onze medior en senior medewerkers. 

Wij zoeken:

  • Hbo-bachelor of WO opleiding richting (technische) bedrijfskunde of bestuurskunde;

Pré;

  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van economie en duurzaamheid;
  • Aantoonbare werkervaring bij de (lokale) overheid; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Dit krijg je van ons 

  • Bruto maand salaris van 2500 tot 3500 euro (afhankelijk van ervaring en kennis);
  • Leaseauto (mocht dit nodig zijn voor reizen);
  • Groot aanbod in trainingen en opleidingen; 
  • Uitdagende en diverse opdrachten om zo snel mogelijk te kunnen groeien;