Over ons

We bevinden ons in een tijd van ingrijpende transities op het gebied van technologie, digitalisering, duurzaamheid, sociale structuren en economie. Bij Synnovem staan we niet toe te kijken naar deze veranderingen, integendeel. Als aanjagers van de nieuwe economie helpen we overheden en bedrijven op weg naar een toekomstbestendige economie

Visie   

In de nieuwe economie streeft Synnovem naar een gezonde balans tussen verduurzaming en economie. Synnovem wil een bijdrage leveren aan de nieuwe toekomstbestendige economie en hierbij overheden, bedrijven en organisaties ondersteunen in het proces.  

Benieuwd wat we bij Synnovem onder de “nieuwe economie” verstaan? Klik dan snel hier! 

Missie   

Synnovem begeleidt overheden en bedrijven bij het formuleren en realiseren van beleidsdoelen en transitieplannen op het gebied van verduurzaming, energie en de vorming van een nieuwe economie.   

Synnovem wil een belangrijke landelijke speler zijn in het faciliteren en aanjagen van de nieuwe economie. In de eerste plaats voor overheden en in de slipstream daarvan van bedrijven. We leveren menskracht en producten op het gebied van die nieuwe economie.   

Naast het aanjagen van de nieuwe economie kun je bij Synnovem uiteraard ook uitstekend terecht voor advisering en detachering in het Economisch Domein. Klik hier voor ons dienstenpakket! 

Ben jij een denker die doet?

X