Synnovem Nieuwegein opent haar deuren!

Met het nieuwe kantoor is Synnovem nu gevestigd in Dokkum en Nieuwegein. “Een uitbreiding waar we heel erg trots op zijn. Synnovem is een Fries bedrijf met een landelijk bereik. Met de nieuwe vestiging vergroten we onze zichtbaarheid en hebben we een fijne ontmoetingsplek voor onze werknemers, opdrachtgevers en ZZP-ers in de het midden van het land.”, aldus partner Matthijs Beute.

Synnovem is een economisch adviesbureau. Sinds 2016 begeleidt Synnovem overheden en bedrijven bij het streven naar toekomstbestendigheid richting een nieuwe economie waar duurzaamheid een belangrijk onderdeel van uitmaakt. “Onze expertise ligt vooral in de combinatie van economie en duurzaamheid. Wat Synnovem kenmerkt, is directe communicatie, korte lijnen en een sterke nadruk op samenwerking, zowel met onze klanten als intern. In plaats als individuen aan opdrachten te werken, benutten we ons team van adviseurs optimaal, waarbij we profiteren van ieders specialiteiten om de beste adviezen te leveren.”, aldus partner Douwe Vellinga.

Aanjagers van de nieuwe economie

“Daarbij zijn onze adviseurs denkers die ook echt doen. Onze aanpak is niet alleen gericht op het opstellen van begrijpelijk en duidelijk advies, maar ook op het daadwerkelijk uitvoeren ervan. Want geloven in ons werk betekent ook het aanjagen van de implementatie.”, vertelt partner Sale Wiersma .

Dat de Synnovem-aanpak werkt zien we terug in de groei die we de afgelopen jaren door hebben gemaakt. Sinds onze start in 2016 is het aantal opdrachtgevers door het hele land gegroeid, om hen nog beter te kunnen adviseren en ondersteunen is het belangrijk om in de buurt te zitten.

Groei en ontwikkeling

“Over de toekomst zijn we erg positief. Groei en ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten. De mix van jong talent en ervaren professionals krijgt steeds meer draagvlak bij opdrachtgevers. We willen daarom afgestudeerden een mooie loopbaan aanbieden en tegelijk de ervaren professionals hun kennis en ervaring laten delen. Nu hebben we de eerste stap gezet in Nieuwegein en wie weet zitten we over een paar jaar door heel Nederland.”, aldus Sale Wiersma.

Ben jij een denker die doet?

X