Denkers die doen

In 2023 heeft Synnovem een mooie groei doorgemaakt. In het nieuwe jaar proberen we deze groeiende lijn door te zetten. De verwachting is dat dit gaat lukken, in de eerste plaats door ons fantastische team van deskundige collega’s. Het Synnovem-team werkt intensief en vooral enthousiast met elkaar samen en komt daardoor tot mooie prestaties. Zowel voor Synnovem als voor onze opdrachtgevers. Onze groei valt samen met de duidelijke missie die we met elkaar hebben: het aanjagen van de nieuwe economie. Dit lukt ons aardig als je de positieve reacties van opdrachtgevers mag geloven.

En in 2024 gaan we door als aanjagers van de nieuwe economie. Op Nederlandse bedrijventerreinen zorgen we dat ondernemers sneller overgaan op het investeren in duurzame energie. Dit doen we door het thema duurzame energie te economiseren. Door het laten zien van de economische voordelen versnellen we de noodzakelijke beweging om te komen tot toekomstbestendigheid. We zorgen hierin voor samenwerking tussen gemeente en de lokale bedrijven onderling. Een mooi neveneffect van het aanjaagwerk treedt hiermee op: verbetering collectieve organisatiegraad.

Naast het mooie aanjaagwerk gaan we in 2024  verder met het schrijven van economische uitvoeringsagenda’s en bedrijventerreinenvisies. Ook zorgen we voor voldoende uitvoeringskracht op gemeentelijke afdelingen EZ, Duurzaamheid, Communicatie en Financiën.

En dit alles door onze kenmerkende manier: geen dikke rapporten, maar to the point! Wij zijn denkers die doen. Ben jij ook een denker die doet en wil je bij ons aansluiten ? We blijven groeien! Neem gerust contact met me op voor een kop koffie en een oriënterend gesprek.

Ben jij een denker die doet?

X